Om oss

Hos Laguna Lokalvård anser vi att varje kund är unik, med specifika behov och önskemål. Som ett mindre företag har vi möjlighet att skräddarsy våra tjänster för att möta dessa individuella krav.

Laguna Städservice AB

Laguna Lokalvård är ett mindre, men högst dedikerat, städföretag som sätter sina kunder i första rummet. Vi är stolta över att kunna erbjuda en nära och personlig service som är svår att hitta hos större städbolag. Vårt mål är inte att bli en av de största städfirmorna i Stockholm, utan att bli den bästa när det gäller kundnöjdhet. Vi vill ha Stockholms nöjdaste kunder, och vi arbetar outtröttligt för att uppnå just detta.

Vår arbetsmetodik bygger på nära samarbete med våra kunder, där vi lyssnar och anpassar våra tjänster efter deras behov. Varje uppdrag, oavsett storlek, behandlas med samma noggrannhet och engagemang. Våra erfarna och professionella medarbetare säkerställer att ditt hem eller din arbetsplats är skinande ren och fräsch, varje gång.

Välj Laguna Lokalvård som din nästa städfirma och upplev skillnaden med ett företag som verkligen bryr sig om sina kunder. Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig, och bli en del av vår växande familj av nöjda kunder.

Vi hjälper dig som privatperson att förenkla vardagen genom att hjälpa till med allt från löpande hemstädning och fönsterputsning till enstaka städhjälp och flyttstädning, så att du får tid över till det som är vitkigt för dig!

Vi vet hur viktigt det är med en ren och fräsch arbetsplats, därför erbjuder vi kontorsstädning alla dagar i veckan enligt överenskommelse. 

Vill du prova våra städtjänster?

Vi hjälper dig och underlättar din vardag. Allt för att du ska få tid över till det som är viktigt för just dig. Lämna dina uppgifter för en kostnadsfri offert.

Laguna Städservice AB

Din personliga städfirma i Stockholm – Där varje kund är viktigast!

Kontakt

Följ oss